Awakening Feminine Leadership -
Divine Eros & The Jewel Force
Step 1. Initiation

simone-dalmeri-121549.jpg
 

Ett 6-veckors shaktibaserat personligt ledarskapsprogram för att aktivera din sexuella livsenergi, få mer lekfullhet, kreativitet och kraft, höja din vibration samt stärka ditt inre och yttre ledarskap.

Det här programmet syftar till att väcka det feminina ledarskapet som har en bas sin bas i juvelen och lusten. Genom att komma I kontakt med både din juvel (dvs din snippa), och mysteriet själv, öppnas vägar till ett mer livsbejakande och medvetet sätt att vara, verka och leda.
 
BAKGRUND

“Eros is the driving force of life itself, and the erotic is that quality in reality that makes it lively, juicy, and alluring. Cosmic desire brings the universe into being, and the world is, in one sense, an out flowing of the cosmic erotic impulse. In these various traditions, sexual desire and connection can be an expression of love for another person, for God alone, or the very basis of the existence of the universe itself.”  (Sally Kempton)

Det här är den sjätte gången jag håller den här kursen och efterfrågan fortsätter växa. Jag tror anledningen att så många är intresserade är att vi längtar efter att leva närmare livet, lusten, med glimten i ögat och med juvelen aktiverad, det vill säga vi vill ha mer eros i våra liv. De flesta av oss lever tvärtom, dvs från huvudet, och nästan uteslutande verkar vi i maskulina miljöer som inte är lustfyllda, sensuella eller livsbejakande. Många av oss är dessutom avstängda från vår juvel och sexualitet, vilket innebär att vi inte har tillgång till den enorma kraft som vi besitter.

Den här kursen syftar till att öppna dörrarna till det som många kanske aldrig har upplevt eller tidigt stängt ner - den feminina urstarka kvinnliga sexualiteten genom juvelen som gör att vi kommer i kontakt med vår högsta potential. Den som har en inre auktoritet och därmed har lätt att få med sig andra, men som även skapar möjligheter och fattar beslut inte från prestation och konkurrens, utan på ett lustorienterat sätt med glimten i ögat. Vilket ofta är befriande för oss som gärna vill göra det allra bästa ifrån oss och därmed lätt springer in i väggen. Ett ledarskap som inte utgår från den traditionella maskulina definitionen av makt eller handling utan ett ledarskap som kommer inifrån kroppen och där vi gradvis och varsamt börjar utveckla vår kraft att förföra oss själva och andra - samt att vi sätter tydliga gränser. Genom att beröra olika områden inom sexualitet, vår aldrig sinande kraftkälla juvelen och hur vi kan skapa mer lust och lek I våra liv – och därmed även kraft och makt - kommer vi att få tillgång till helt nya kraftcentrum inom oss själva. Vi kommer också att utforska Tantran (Shakta-Tantra) och vad det egentligen står för, vibrationer och Universums början samt den själsliga dimensionen som också kommer ta dig till en ny nivå av livskraft med hjälp av att aktivera den sexuella energin. Genom att även använda energi- och andningsövningar, samt det som hjälper oss att stanna i kroppen kommer du kunna uppnå en större integration, lust, sensualism, inre och yttre kraft och ett otroligt kraftfullt ledarskap.

 

hans-vivek-219594 (kopia).jpg

FÖRVÄNTAT RESULTAT

Det här programmet har som avsikt och mål att stärka ditt feminina ledarskap, vilket innebär, bland annat att gå från prestation till lust och inre kontakt som drivkraft. Vägen dit går genom kroppen och juvelen. 

Du kommer att utveckla din styrka, din sensualism, din karisma och påverkanskraft, privat och professionellt. Programmet kommer att stötta dig i att bli mer sensuell, mer lekfull, och höja din vibration, samt att du kommer i kontakt med mysteriet inom och bortom dig. Du som går programmet kommer att lära dig ett flertal verktyg för att aktivera dessa kraftcentrum som också kan uttryckas som mindfulness med benefits:). Du kommer få stöd i att etablera vanor som gör att programmet kan övergå till en livsstil efter det att kursen är slut.

Resultatet blir att du slutar att be om ursäkt för vem du är, inte minst för att du har en “juvel”, du kommer bli en bättre inre och yttre ledare och du kommer ha lättare för att få igenom det du vill. Du kommer även få möjlighet att uppleva mer transformativt sex (detta helt oavsett om du har en partner eller ej) och leva mer sensuellt och lustfyllt. Ytterst kommer du att aktivera en djupare inre kontakt med dig själv med mer självkärlek i botten och till mysteriet bortom dig.

andressa-voltolini-202193 (kopia).jpg

UPPLÄGG, TID & DATUM

Den här personliga ledarskapskursen är uppbyggd enligt följande:
* Gruppcoaching per telefon – 70 minuter varje tisdag kl 19.30-20.40 med syfte att skapa gemenskap, ge accountability, gå på djupet och få uppleva temat fysiskt, mentalt och energimässigt, att använda olika andningsövningar för att aktivera din juvelkraft, och höja din vibration.
* Veckoövningar som följer varje gruppcoachingsmöte.
* Två individuella coachingsamtal a 50 minuter per telefon i början och slutet av programmet med Lotta Lovisa.
* Daglig inspiration för att frigöra din feminina livskraft och din juvel.
* Juvelpartner i gruppen (frivilligt) men som varmt rekommenderas.

Kursstart: Tisdag den 6 november, 2018
Kursslut: Tisdag den 11 december, 2018

NÄSTA KURS MED NYTT KURSUPPLÄGG STARTAR DEN 5 FEBRUARI PÅ ENGELSKA. NÄSTA KURS PÅ SVENSKA STARTAR DEN 1 ELLER 8 APRIL, 2019.


Allt som sägs är konfidentiellt såväl i coachingsamtal samt i gruppsamtal. Minst 6 personer behövs för gruppdynamiken och max 10 personer kan delta.

GRUPPCOACHNING

I kursen ingår sex gruppcoachningssamtal per telefon, 70 minuter varje tisdag. Vi inleder varje samtal med varierat andningsövningar, energiövningar, mantran och enkla rörelser, samt alltid “sensing” (för att utöka närvaron) och därefter följer diskussioner om veckans tema. Du kommer få veckans tema inspelat till helgen innan samtalet samt mailat till dig, så vi kan ha tid att diskutera temat gemensamt och där du hinner ta upp eventuella frågor och kommentarer. Några teman är Shakti & kraften i den kvinnliga energin, Tantrans koppling till modern forskning, juvelkraft & kopplingen till det personliga ledarskapet, juvelen och ny neurologisk forskning, längtan, vilja & lusten, det feministiska och maskulina Sverige och påverkan på världen i stort, inte minst historiskt och politiskt, the good girl detox & ett medvetet överlämnande, vikten av Eros i vardagen, även på företag, och en holistisk världsbild. Varje gruppsamtal kommer att spelas in, så även om du missar ett samtal eller blir sen, kan du lyssna på det efteråt.

PERSONLIG COACHNING/GUIDNING

I kursen ingår två coachingtillfällen per telefon på 50 minuter med Lovisa i början och slutet av programmet. Syftet är att samtalet ska hjälpa dig att anpassa programmet så att du får maximalt ut av det, baserat på var du befinner dig här och nu. Lovisa har med sin långa erfarenhet och unika metodik ett djup med sin coachning som gör varje tillfälle till en möjlighet till personlig transformation.

PRIVAT FACEBOOKGRUPP

I upplägget ingår också en privat Facebookgrupp som ger en möjlighet att fortsätta gruppdiskussionerna, även efter kursens slut. Det är också ett forum att dela med sig av erfarenheter och idéer.

VECKOBASERADE & DAGLIGA ÖVNINGAR

Varje vardagsmorgon under kursen kommer du få ett inspirationsmail, som också är en påminnelse för att sätta dina intentioner.

Dagen efter varje gruppcoachningssamtal kommer du att få enkla uppgifter att göra under veckan, som ska hjälpa dig att höja din vibration, aktivera din juvelkraft och aktivera din andliga sexuella livskraft.

Övningarna kommer inte vara betungande, utan lustfyllda och busiga med tydlig intention.

JUVELPARTNER

Du kommer även få en juvelpartner, om du vill, så att ni kan sparra, stötta och inspirera varandra gemensamt under programmet. Många upplever detta som ett stort stöd.
 

cristian-escobar-297114 (kopia).jpg

TESTIMONIALS

"Efter 20 år av yoga och lika många år av en karriär i mansdominerade branscher så är det inte många ledarskapsprogram som jag imponeras av. Men det gjorde jag av Lovisas! Något av det starkaste är att hon lyckas kombinera avancerad filosofi och akademiska referenser med det kroppsliga och business. Ofta blir dylika kurser antingen för flummiga eller för teoretiska. Lotta Lovisa lyckas med en perfekt balansgång i att få fram sina budskap. Själv förvärvade jag insikter som jag använder mig av varje dag. De gör mig både härligare, mjukare och starkare kvinnlig. Hur mycket skulle sådana insikter vara värda för dig?"
Mia Öhrn, Ledarskapskonsult

"Jag tror jag kommer se tillbaka på denna kurs som en av de mer betydelsefulla milstolparna i min utveckling. Den häftiga blandningen av inspiration, övningar och systerskap var precis vad jag behövde för att ta nästa steg, släppa taget och börja leva ett liv drivet av lust. Kursen har fått mig att inse hur avgörande förmågan att frigöra och förstärka den feminina skaparkraften är för min egen och världens utveckling i den tid vi lever nu. Jag ser tydligt hur kursen har hjälpt mig att närma mig det ledarskap som kommer krävas för att organisationer ska lyckas i det framväxande nätverkssamhället."
Fanny Norlin Managementkonsult

"En fenomenal kurs som jag önskar att alla kvinnor får ta del av. Lotta Lovisas förmåga att skapa ett sammanhang där du utmanar tankemönster och agerande på ett sätt du inte trodde är möjligt. Den mest omvälvande givande kurs jag gått någonsin. Svårt att sammanfatta då den spänner över ditt personliga förhållande till njutning, sexualitet och kraft till historia, förståelse över världsläget och konflikter. Gett både ny kunskap, insikter, till verklig förändring för att njuta mer av livet. Påverkar ledaregenskaper och förståelse för vad som går att påverka och hur. En livsviktig kurs."
Strateg & forskare i hållbarhet och folkhälsa

"Tillsammans med Lotta Lovisa har jag påmints om att livet handlar om att njuta. Kroppsligt, mentalt, andligt. I harmoni med allt levande, med vår jord och universum. Speciellt härligt att få lära känna min egen kvinnliga kraft och sensualism mer på djupet. Utan skuld och skam. Så befriande!"
Styrelseproffs

"Jag vill rekommendera alla som är det minsta intresserade av självreflektion, feminism, makt, ledarskap, sex och njutning att dyka rakt in i äventyret med Lovisa. En kunnig och trygg guide genom roliga och stundtals svåra samtal. Att med Lovisa som inspiration få dela djupt privata reflektioner och upplevelser med andra kvinnor var omvälvande. Inte alltid lätt, men oerhört givande. Det är en gåva att få uppleva så fint systerskap när en har hunnit bli 50+, och väldigt fint att vi deltagare var i så olika åldrar och skeden i livet. Berikande på alla sätt - tack Lotta Lovisa! Jag ser fram mot att fördjupa min kunskap och våra samtal under våren."
Marknadschef

"Oj - hur ska jag sammanfatta denna upplevelse… Jag signade upp för att jag hade lite torka, sökte inspiration och hjälp att lyfta mig en nivå i en vardag som rullade på med småbarn, jobb och rutiner. Inte kunde jag föreställa mig att jag skulle få nycklarna till ”hela kungariket” och nya kosmiska världar där till. Denna kurs har gett mig fysiska nycklar till min egen njutning, en röst att uttrycka den med och nya vänskaper som inspirerar, boostar och lyfter mig som kvinna i dagens samhälle. TACK Lovisa!!!"
Entreprenör & yogalärare

"The course led by Lovisa offered me an education around the mysterious power that I already possess within myself but didn't know how to access. Most education that we partake in focuses on learning external things and events. This course focuses instead on tapping into our own unique energy and power, offering a rare opportunity to explore inwards, give space to what you might not know existed and allow it to grow. For me personally, it was an opportunity to look at what is really holding me back in life (especially professionally), become conscious around that and break through those paradigms. This is a course that ALL women on this planet should take. Lovisa offers an incredibly safe space to explore with a good balance of intellect and spirit. After this course, I stand taller and hold more space at work and on stage. I am eternally grateful for the opportunity I had to participate."
CEO of a Charity

"En fantastisk kurs som går på djupet med vad det innebär att vara kvinna och den enormt starka sensuella kraft vi har inneboende i oss. Fokuserar på lusten och njutningen i livet, men också på hinder som skuld och skam. Vi får träna oss i att vara mer sensuella och kvinnliga i vardagen. Livsbejakande. Även med fokus på kopplingen mellan det feminina sexuella och andlighet. Ger ett historiskt perspektiv på hur den feminina kraften har pressats tillbaka i samhället och vilken potential det finns om vi kunde öppna upp oss helt och fullt för den kraft och njutning som finns i juvelen."
Styrelseproffs

"Den här kursen är viktig på riktigt - Alla kvinnor borde gå den! Genom samtal och övningar lotsar Lovisa dig varsamt fram till din egen kraftkälla. Att en sådan livskraft hela tiden fanns tillgänglig inom mig själv, det hade jag ingen aning om. TACK! "
Ledarskapsutvecklare

"Jag är väldigt nöjd med kursen, visste egentligen inte riktigt vad jag gav mig in på när den började utan tänkte att det skulle bli en kul grej för att boosta mig själv, då jag var ny separerad vid kursstart. Och vilken boost det blev, fick se mig själv i spegeln och verkligen fundera på hur jag hamnat där jag hamnat och hur jag skulle väcka mig själv igen. Övningarna var stundtals provocerande men SÅ viktiga för mig och min utveckling. Lämnar kursen med ett nytt självförtroende och kommer använda mig av verktygen regelbundet för att hålla kvar den härliga känslan av att vara turn-on i nuet."
Studioägare

"Pussy Power kursen har skänkt mig enorm POWER, på alla plan. Skulle beskriva det som näringsrikt virke till min inre eld som nu gnistrar och dansar. Och denna elden accelererar mig fram på alla plan i livet. Jag är så djupt tacksam över mina Pussy Power systrar. Det är en gudomlig gåva att få knyta så starka vänskapsband så pass långt in i livet. Och Lovisa är en tydlig och lekfull ledare som gör dessa relationer och äventyr möjliga!!!"
Yogalärare och Entreprenör

"Jag fastnade för kursens kombination av divine och eros, och var nyfiken på att utforska min sexualitet och även dess andliga dimension. Genom Lotta Lovisas unika och insiktsfulla guidning har jag fått fördjupad förståelse för den jag är och min inneboende potential att leva mitt liv fullt ut i glädje och njutning. Tack för denna gåva Lovisa!"
Talare, utbildare och världsförändrare

”Oj, vart skall jag börja..? Jag fick kursen rekommenderad så mina förväntningar var redan från början höga. Jag har under de senaste 20 åren sakta men säkert rationaliserat bort min lust, levt mer och mer med huvudet och efter min roll som familjens projektledare. Jag har alltid haft en stark feminin kraft men med tiden har den dimrats ner utan att jag märkt det. Kursen har varit en helt magisk resa. Pandoras box är öppen och jag kommer aldrig gå tillbaka. De insikter och den kontakten jag fått med mina sexuella energier och min lust kan vara bland det starkaste jag upplevt. Jag rekommenderar alla kvinnor att gå den här kursen!” Entreprenör

“Åh, jag har gått från att tycka det är orättvist till att känna mig helt makalöst tacksam över att just jag är kvinna. Har gått från att ha en väldigt kritisk blick på min kropp som lämnat en känsla av olust (och sorg) till att nu upptäcka vackra delar jag inte uppmärksammat tidigare och kroppen är nu något jag använder och ser på med stolthet. Den behandlas med respekt, omsorg och ömsinthet. Min relation till njutning var minst sagt torftig innan. Jag längtade verkligen men var ändå obekväm och tveksam. Idag – bara 6 veckor efter första kurstillfället -  har mitt tankesätt skakats om och vänts ut och in, allt med Lovisas varsamma hand – och jag känner att jag fått smak för det som jag så länge längtat efter och är motiverad att fortsätta denna resan. Både till min och människor i min närhets stora glädje (inte minst min fästmans ;) ).” Marknadschef

milos-tonchevski-304529 (kopia).jpg

PRIS - OCH BETALNINGSINFORMATION

Priset är 4750 kr exklusive moms (5938 inklusive moms). Låt mig veta om du vill att jag ska skicka en faktura digitalt, vem den ska adresseras till och vad som ska stå på fakturan. (Förslagsvis – Personlig Ledarutveckling).

(Notera att den engelska kursen inte innehåller coaching och har heller inte ett tak på 10 personer. Helst skulle jag vilja ge alla chansen att gå just denna kurs, men det är inte ekonomiskt möjllgt. Den engelska kursen är byggd för att kunna nå fler, men med mindre support från mig).

REKOMMENDERAD KURSLITTERATUR OM DU VILL GÅ DJUPARE PÅ EGEN HAND

Det finns inga krav att du ska läsa kurslitteraturen. Det ingår mycket information i kursen ändå. Men här är de böcker jag har blivit inspirerad av som du kan gå vidare med på egen hand.

Pussy - A Reclamation, Regena Thomashauer
Vagina, A Biography, Naomi Klein
Awakening Shakti – The Transformative Power of Goddess Yoga, Sally Kempton
Seductress, Women who ravished the world and their lost art of love, Betsy Prioleau
Shakti Leadership - Embracing Feminine and Masculine Power in Business, Nilima Bhat & Raj Sisodia
Eastern Body, Western Mind - Psychology and the Chakra System as a Path to Self, Anodea Judith

INTRESSEANMÄLAN

Namn *
Namn
Namn
lotta small EDIT 2.jpg

OM LOVISA ALSÉN

Lovisa Alsén är en juvelmissionär, nybörjarkurtisan, röd-rosa prästinna och före detta sökare. Hon har också en bakgrund som civilekonom (internationell ekonomi), ‘vanlig’ entreprenör, VD och snart 20 år av coaching och ledarutveckling. Sedan 2016 driver hon och utvecklar kontinuerligt det feminina ledarskapet - juicy, empowered and inner-directed, som går genom kroppen, den sexuella energin och juvelen, kopplat till en djup närvaro och inre kraft.

Som ledarskapscoach och konsult har hon utvecklat ett flertal personliga ledarskapsprogram för kvinnor i Sverige och USA med fokus på holistiskt ledarskap, entreprenörskap och affärsutveckling. De senaste åren har hon inkluderat andliga och själsliga aspekter men alltid jordat i kroppen. Lotta Lovisa har startat och drivit ett flertal bolag och organisationer både i Sverige och i USA och har suttit i ett flertal styrelser. Efter 15 år i Kalifornien är Lovisa sedan tre år boende i Stockholm. Hon är även yoga- och mindfulnesslärare. Lovisa har helt sitt liv drivits av en stark längtan att vara i kontakt med den djupare, mystiska dimensionen av livet samt att nu leva livet ännu närmare lusten och glimten i ögat. Sedan 2013 är hon student inom The Diamond Approach samt följer en Tantrisk väg sedan många år tillbaka. Hon är dessutom författare och skriver poesi och fantasy. Du kan läsa mer om henne på LinkedIn.

Hör av dig om du har några frågor, vill boka in ett möte eller vill veta mer via kontaktformen.

I sanning och kärlek,
Lovisa Alsén